Det minimalistiske og slanke designet med moderne matt overflate, tilgjengelig i renhvit og sort, gir ikke bare et estetisk tiltalende uttrykk, men også en UV-bestandig finish som sikrer langvarig kvalitet. Med innovative funksjoner og enkel montering, tilbyr ELKO One en unik kombinasjon av stil og toppmoderne ytelse for ditt hjem.

ELKO One sitt sortiment omfatter det meste. Timerbeskyttede stikkontakter som gir bedre kontroll over strømforbruket, USB-ladere med den nyeste teknologien sørger for effektiv og skånsom lading, mens moderne datauttak og komplette kapper og slanke rammer gir enestående ytelse og fleksibilitet for dagens moderne miljøer. 

Fremtidsrettet teknologi for ditt hjem

Med ELKO One dimmere kan du oppleve imponerende allsidighet og pålitelig lyskontroll. Utforsk også muligheten for smart lysstyring med dimmepuck, som gir deg enda større fleksibilitet og kontroll over belysningen i hjemmet ditt. Du kan også få full kontroll over oppvarmingen i hjemmet ditt. Med Matter-termostaten kan du enkelt styre temperaturen fra hvor som helst uten behov for en spesifikk app eller tilkobling, og alt fungerer lokalt uten sky.

Med ELKO One kan du skape et hjem som balanserer eleganse, funksjonalitet og teknologi på en unik måte. Utforsk vårt sortiment av produkter og la ELKO One bli den perfekte partneren for å innrede ditt moderne hjem med stil og intelligens.

Ta kontakt med en elektriker i Sikringen og kom i gang med oppgraderingen av din bolig!

FINN ELEKTRIKER

Finn din nærmeste Sikringen elektriker og kom i gang med oppgraderingen av el-materiellet i din bolig.