Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Elbillader hjemme

Når du kommer hjem fra jobb og parkerer bilen, skal ladingen foregå enkelt, sikkert og pålitelig – hver gang. Med stadig flere elbilmerker, en stadig større bruktbilpark og med mange ulike standarder for lademoduser, kabler og pluggtyper er det godt å få litt hjelp.

Våre montører sørger for at din hjemmelader følger det siste innen forskrifter og sikkerhetsregler. Slapp av, vi skreddersyr den enkleste og beste løsningen, så du kan lade dine egne batterier når du endelig har litt fritid.

Enkel lader - Like enkelt å lade bilen som mobilen

Den eneste forskjellen mellom mobillading og elbillading er at når du har en elbillader med alle sikkerhetsfunksjonene, er det helt trygt å lade bilen mens du sover.

Dagens elbiler kommer med egne løsninger for smartlading. De tillater deg for eksempel å velge når på døgnet du vil lade. Flere og flere strømselskaper får også egen app der du kan gjøre akkurat de samme valgene. Da trenger jo ikke laderen din å være noe smart, når bilen og strømselskapet allerede gjør jobben for deg.

Smartlader - Full kontroll

En smartlader gir deg mer kontroll, noen som kan gjøre strømregningen litt hyggeligere.
Du kan overvåke ladingen og får kontroll på hvor mye strøm og på hvilke tidspunkt strøm tilføres bilen din. Den kan automatisk lade bilen når strømmen er rimeligere og på de tidene av døgnet hvor det er lavt forbruk.

 

Hvordan ladeboks du bør velge avhenger i stor grad av ditt behov, men det kan virke som en jungel av ladebokser og tilbud. Vi anbefaler deg derfor å ta kontakt med en elektriker slik at du får den løsningen som passer deg best.

TRENGER DU HJELP AV EN ELEKTRIKER?

Søk på sted eller postnummer og finn din nærmeste Sikringen elektriker.